Flere 'Home movies'

Home movies, sidste del af antologien. En masse nye spændende klip fra 70'erne. En del har vi dog set før, men hvis du allerede ejer de to første DVD'er i serien, skal du selvfølgelig også havde den her med. God og spændende ide; Elvis på den alternative, private måde.🙂Men covert er noget misvisende, det er mig en gåde,  hvorfor de delvist har valgt et cover fra sidst i 1960'erne 🤨.

Den er regions fri. Og spilletiden er på 151 min. NTSC. Den er et særdeles godt alternativ til de mange koncert optagelser der allerede ligger på nettet. Spændende og forfriskende at se Elvis i andre rammer.

The King collection kan også købes under titlen The legadary collection. Her får vi endnu en genudgivelse af nogen af Elvis' første film: Love me tender, Flaming Star, Wild in the country, Follow that dream, Kid Galahad & Clambake. De første film i samlingen er blandt de lidt bedre Elvis film. Samlingen er fra Twentieth Century Fox. En god samling at starte med.

The complete candid & home movies anthology,vol.2, the sixties

Home movies: Så får vi en ny omgang privat optagelser fra Elvis og hans omgangskreds. spændende, men nok mest for 'Elvis samlere'. Denne dvd har fokus på 60' erne, hvor vi bl.a. kan opleve Elvis på en af hans mange ferie ophold på Hawaii; nyder sneen i Colorado; møder nogle af sine fans; ser vores mand sammen med Tom Jones og meget andet spændende.  Det er anden del ud af tre (antologi 😉. Den første var efter sigende ganske populær. 🙂

Den er regions fri. Og spilletiden er på 146 min. NTSC. Den er et godt alternativ til de mange koncert optagelser der allerede ligger på nettet. Spændende at se Elvis i andre rammer.

Elvis 35th Anniversary Concert

For dem der ikke nåede at opleve Elvis live, og dem er der efterhånden nogle stykker af, specielt her i Europa! Så er 'Elvis live on screen', det nærmest man nu kan komme en live oplevelse af kongen. Elvis tourneerede som bekendt desværre aldrig 'rigtigt' uden for USA. Ud over et par optrædender i Canada i 57.

Konceptet er at Elvis vises på to/tre storskærme, TCB Bandet spiller så live hertil...og der virker ,skulle jeg hilse at sige. Jeg har oplevet koncerten tre gange i Danmark, og de bliver bare bedre gang for gang! 🙂

Denne koncert blev holdt i.fb med, at det var, ikke minde end, 35 år(!) siden Elvis forlod os. Overraskende mange fra det oprindelig TCB Band er stadigvæk med! Koncerten blev - selvfølgelig - holdt i Elvis hjemby Memphis, den 16 August 2012. Hvor der også er den efterhånden kendte 'Elvis week'.

Der indgår primært koncert klip fra 1970 (TTWIS), 1973 (AFH), 1972 (EOT), 1968 (68CS). - Jeg tror aldrig vi får noget fra 1977 (EIC). Her har vi ellers en fantasisk udgave, måske den ultimative, af My way og Unchained melody! -

Vi får også i en rørende duet med Lisa og sin far: I love you because, dog kun på video storskærm.

Som ekstra materiale får vi netop den officille video af dueten: I love you because. Samt en masse interviws. Og klip fra det smukke lys fakeloptog (Candlelight Vigil) op mod Elvis sidste hvilested.  

Regions fri NTSC, spilletid 150 min. /Eternal Flame.

Hvis du tidligere har oplevet Elvis live on sceen, med TCB-Bandet, så er denne dvd bestemt en du må eje. Lydkvalitet og billed er ok, dog uden at imponere. For Det skal siges at koncerten ikke er professinelt optaget, vi får den oplevelse som du havde som publikum, men ok. ***

Hvis du ønsker en professionel udgave af Elvis live on screen, så skal du købe: Elvis lives The 25th anniversary concert. (****) Den kan du nu få for ca. 75 kr.

Benyttede forkortelser:

TTWIS: Thats the way it is; AFH: Aloha from Hawaii; EON: Elvis On tour; 68CS: The 68' Comback Special; EIC: Elvis in concert/CBS.

The lost performances

Så fik vi omsider The lost performances på dvd, nogen kender den sikkert fra laserdisk (Ld), som den blev udgivet på for ca. 21 år siden. Dvdens gamle storebror. Den blev dog også udgivet på Vhs.

The lost performances er en slags dokumentar/fraklip fra hhv. That's the way it is (1970) & Elvis on tour (1972), ganske spændende materiale, som havde været mere oplagt at ligge som ekstra materiale til de to nævnte dokumentarfilm. Der er 23 skæringer på skiven. De 18 af dem er fra 1970, de resterende, og mest spændende, er fra 72. Hvis du holder af at se/hører Elvis live, er dette bestemt en perle du ikke må gå glip af. Den kan sikkert købes via Elvis Unlimted eller andet sted på nettet. Pris ca. 330,- (!)

****(4) (prisen trækker ned, desunden får vi kun en time)

Lyden er ganske god, ligeledes billedet. Pal/NTSC. Stereo. Spilletid 59 min.

Seneste kommentarer

19.09 | 17:28

Bo.theking@gmail.com
Vh.Bo

19.09 | 09:33

Det er skrapbøger og postkort. Hvis du sender din mailadresse kan jeg sende dig foto af materialet. Mvh Marianne

17.09 | 07:54

Skriv endelig nærmere. Er der en e-mail?

09.09 | 16:20

Jeg har en masse Elvis ting som jeg godt vil give til nogen - har det nogen interesse ?

Del siden