Der var en række kærester i Elvis liv. Nogen af dem var mere seriøse end andre. Jeg har valgt at vise nogle af de mest kendte og seriøse forhold Elvis havde. Elvis var gift engang og det var med Pricilla B., i 1968. De blev siden skilt i 1973💔. Medens de var separeret mødte Elvis, Linda Thomson, som Elvis kærestede med frem til sidst i 1976. Endelig mødte Elvis, Ginger Alden, som Elvis også friede til i 1977. De nåede som bekendt ikke at blive gift .

Elvis ex. kone

I still love him

The voice of Lana Del Rey/National Anthem, monologue.

Nu har jeg naturligvis ikke tænkt mig at anmelde Elvis forskellige kvindlige bekendtskaber! Jeg vil dog forsøge at vurdere, hvad de betød for Elvis' liv og karriere. 

           ------------------------------------------

I 1963 indledte Elvis indspilninger til Viva Las Vegas, der var også her han mødte Ann-Margret. Der opstod hurtigt gnister mellem de to stjerner, hvilket også skinner igennem på lærred såvel som på de romantiske duetter. Ann-Margret var en kvinde med ben i næsen, hvilket kunne måske kunne havde givet Elvis, hans venner, familie og ikke mindst Tom Parker det modspil der var behov for! Men spørgsmålet er, hvor længe mon det havde holdt? Jeg tror ikke så længe. En alfa hun og en alfa han går bare ikke i længden! 

Ann-Margret er fra 1941.  Skuespiller, sanger & danser. Svensk/amerikanske rødder. Se meget mere på:

Pricilla var purung da hun første gang mødte Elvis Presley i Tyskland, hvor hun ikke overraskende var fuldstændigt benovet - hun var kun 14 år!! I 1963  flyttede Pricilla ind på Graceland, hvor hun lærte sin kommende  mand at kende. Et noget særligt arr. efter min bedste overbevisning. I 1968 blev de gift og kun ni måneder senere kom datteren Lisa til verdenen. Udfra det jeg har læst og har set, vil jeg sige at de første par år af deres ægteskab var de lykkelige, men så gik det ned ad bakke, da Elvis for alvor begyndte at tournere igen og fokusere på sin karriere. Desuden kunne Elvis  - efter sigende - ikke altid modstå fristelsen fra de mange kvindelige beundrer...! Pricilla var også lidt for vag til Elvis, jeg tror ikke hun gav ham nok modspil, men Pricilla gav ham dog en skilsmisse...💔 Som var meget vanskelig for Elvis! Det gik da også hastigt ned ad bakke efter skilsmissen i 73!

Så Pricilla var måske ikke det bedstste der skete for Elvis. Hun gav ham en masse sjælesorger, tristhed, og Elvis blev desuden selvdestruktiv mv. Men det var måske Elvis største kærlighed. (Jeg har iøvrigt læst, at Elvis blev presset til at gifte sig med Pricilla!!🤨)

Pricilla Presley er fra 1945 (!) Skuespiller og forretningskvinde. Har medvirket i bl.a. Høj pistol føring & tv-serien Dallas i 5 sæsoner. Læs meget mere på:

http://en.wikipedia.org/wiki/Priscilla_Presley

Medens Elvis og Pricilla var sepereret dukkede der en ung skønhedsdroning op i sommer 1972 fra sydstaterne, Linda Thomsen, som var med til at gøre det hele lidt nemmere for Elvis. Men nedturen kunne hun desværre ikke stoppe. Jeg er dog alligevel sikker på Elvis & Linda havde rigtig mange dejlige stunder sammen, selvom det gik ned ad bakke både karriere mæssigt og personligt! Hun fulgte Elvis troligt på hans tournere gennem USA, men sidst i 1976 stod Linda af 😥 Hun blev tilslut træt af Elvis mange affære, tiltagende pillemisbrug og bizarre levevis. Og The Elvis Mafia blev efterhånden også en belastning/trætende.

Linda Thomsen er fra 1950. Skuespiller, sangskriver & skønhedsdronning. Læs meget mere på:

http://en.wikipedia.org/wiki/Linda_Thompson_(actress)

Endelig har vi Ginger Alden, som Elvis mødte i november 1976. Og i et par måneder var hun som en vitaminpille for Elvis, men det var desværre forsent  Jeg tror, at hun var god for Elvis. Og Ginger kunne sikkert havde blevet en god en kone for Elvis. Hvilket jeg basere på nogle af de interviews jeg har set og noget af det jeg har læst. (Vi glæder os nu til Gingers' kommende bog, om hendes år med Elvis Presley).

Ginger Alden er fra nov. 1956. Skuespiller og model. Læs meget mere på:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ginger_Alden

           -----------------------------------------

- Jeg er klar over at overstående er temligt subjektivt, men jeg har alligevel en fornemmelse af jeg ikke ramme helt ved siden af - håber jeg! 🙂 

Elvis sidste Kæreste, Ginger Alden, som Elvis friede til!

Elvis' næstsidste seriøse kæreste

Fotokavalkade om Elvis & Ann Margret

Elvis' kone; Pricilla

Fin video/billede montage, der viser en dejlige stunder mellem Pricilla & Elvis

Elvis med stjerner fra 1956-1963

Som bekendt optrådte Elvis i rigtige mange film og i næsten dem alle spillede han overfor en skuespillerinde. Smukke kvinder, jeg tror ikke Hollywood årene var helt kedelige...🤩

Prøv at se følgende fotomontage, som fortæller lidt mere om Elvis' kvindlige co-stars:

Elvira, mistress of the dark...

Elvra, mistress of the dark er en kvinde som man bla. kan finde på film, tegneserier og m.a. Elvira's borgerlige navn er Cassandra Peterson. Inden hun 'blev' Mistress of the dark, arbejdede hun som danser. Det var i denne periode hun mødte vores mand, som heldige Cassandra var ude med. Så endnu en date med vampyr relationer 😎

Ginger Alden synger!

Sikkert en lille overraskelse for et par stykker :-)
I'd rather have a memory than a dream.

Dance with my father again/tribute video til Elvis & Lisa Marie

Den vigtigste pige i Elvis liv, Lisa Maria - selvfølgelig

Far og datter atter sammen efter 30 år...

Lisa Maria live sammen med sin far 2007, duet - unik!

Kommentarer

Michael Madsen

17.04.2014 11:48

Elvis fik 2 store nederlag i sit liv . skilsmisse i 73 og at han ikke kom med i " A star is born" i 76,og forkert mad/ medicin var nok medvirkende til hans død

Seneste kommentarer

19.09 | 17:28

Bo.theking@gmail.com
Vh.Bo

19.09 | 09:33

Det er skrapbøger og postkort. Hvis du sender din mailadresse kan jeg sende dig foto af materialet. Mvh Marianne

17.09 | 07:54

Skriv endelig nærmere. Er der en e-mail?

09.09 | 16:20

Jeg har en masse Elvis ting som jeg godt vil give til nogen - har det nogen interesse ?

Del siden