Alt om Elvis

AOE, også kaldt Alt Om Elvis. hjemmeside vers. Navnet gaber dog over langt mere end det kan bære.

👍Første indtryk er at siden virker professionel og ganske stilren. Den er dog baseret på frivilligt arb, men kan ikke være helt billig at holde. Blandt skribenterne er der nogle ret ferme, ambitiøse imellem. Skribenterne er flittige og til dels nærværende. Det bedste, mest spændende på siden er Temaerne, Anekdoterne og tildels, Film- anmeldelserne. I nogle af artiklerne bliver der virkelig gået i dybden, hvilket nok mest er for de 'interlektuelle'-Elvis fans. Men spændende læsestof. 

👎Jeg savner klart nogle anmeldelser af fx. nye musik udg. FTD, BMG, boots mv., I film-anm. bruges der et såkaldt EP-rating system, er det mon af hensyn til Elvis..?! Galleriet er fyldt med kedlige, dårlige, uindspirerende billeder. Biografien er alt for kort. Diskografien fungere kun delvis, forekommer rodet. Nyheds sektionen fungere slet ikke... lange opremsninger af cders indhold, kunne med fordel flytte andetsteds, efter min mening. 

Alt i alt 3.5 stjerner ud af seks mulige

Der er bestemt plads til forbedringer. Jeg er sikker på at siden med årene nok skal udvikle sig og blive bedre, mere levende. Der er bestemt masser af potentiale. Godt med en dansk hjemmeside. 

Alt om Elvis, manden & musikken.

Denne side om vores mand er på en måde lidt anderledes idet det er en Facebook-side, hvilket betyder at man i princippet selv bestemmer indholdet på siden.., der er dog nogle krav: Kun privat personer må sætte Elvis relevante ting til salg, ETA'er 'forbudt', billeder af Elvis skal være originale, indlæggene skal være af en hvis standard, seriøse. Der findes en del Elvis FB-sider derude, men denne er bestemt en af de bedre og så er den jo på dansk.

Siden blev oprettet i 2014 af hhv. Peter B. Krogh & Jess M. Rasmussen. 

Siden er ganske god og der er særdeles mange spændende gode bruger-anmeldelser, avis dokumenter (skannet), historier om hvordan man 'mødte' Elvis første gang, 'Min Elvis historie'. Nyheder, men også ganske velskrevede tilbageblik, 'Det var dengang..'. På siden er der en god og livlig debat. Der er også blevet plads til en lille video-sektion. Der er oploadet ganske mange lidt alternative Elvis billeder, som vi ikke ser så ofte. Mange af dem er helt nye for mig, og jeg har set mange..! Noget af det mest spændende og attaktive ved siden, er muligheden for selv at lave meningsmålinger.

Siden har pt. 548 medlemmer, (01.01.17). Samt en redaktion på fem.

Alt om ELVIS, manden & musikken:

Seriøs, stilren, saglig, spændende & interaktiv Elvis FB-side,

**** 4 Nytårsstjerner herfra

Elvis in Norway

Elvis In Norway er en ganske udmærket hjemmeside. Den bliver dog noget forsømt, der går adskillige måneder mellem opdateringerne, som desuden er ganske små. Desuden er der en slags studie database, som jeg syndes virker ganske rodet og uoverskuelig - kan dog bruges, hvis man er meget tålmodig.

Det mest atraktive & spændende ved siden er nok den velskrevede studie af Elvis' tourneer/koncerter fra 1974-77.

Det er efterhånden meget sjældent at siden bliver opdateret, hvilket trækker ned.

 ***1/2      (3.5)

Elvis in Norway:        http://home.online.no/~ov-egela/indexep.html

Keith Flynn's Elvis Presley pages

Alle Elvis studio optagelse, outtakes mv. dækker denne omfattende flotte tilgængelige hjemmeside. Et must for Elvis'nørder'. Komplet diskografi, smukt overskueligt opsat. Du kan også læse The Elvis Story (1980), tegneserien som bl.a. trykt i Ekstra Bladet. Endelig er der meget omfattende lister af live optagelser, hjemme optagelser, interviews, konsert prøver. Der er også en video sektion, som er udformet som et gamlet klassisk billedrørs tv :-)

Alt i alt en fantastisk hjemmeside.

Seks stjerner ******😀af seks mulige! 

Keith Flynn's Elvis Presley Pages: http://www.keithflynn.com/

Elvis Information Network

Endnu en helt fantastisk Australsk hjemmeside. Som er bred, men formår alligevel at gå i dybden. Måske en af de bedste hjemmesider, der findes der ude! En af mine absolutte favoritter. Noget af det bedste ved denne hjemmeside er at den altid er opdateret, og at den tager emner op som nogle gange kun tangere Elvis. Anm. er ærlige, saglige og professionelle. De har mange spændende underemner som de går meget i dybden med. Fx. teorien om at Elvis ikke er død; filmene, omfattende FTD cd-analyser; omfattende ETA  sektion; bog anm. Og meget andet!!

Siden så dagens lys helt tilbage i 1989, med andre ord har siden 25 års jubilærium i år. Tillykke herfra 😀

En sand guldgrube. Mange af artiklerne er skrevet på en spændende og medrivende måde - aldrig kedligt og kun sjældent nørdet. 

Seks stjerner ******😀af seks mulige!

The Elvis Information Network (EIN):   http://www.elvisinfonet.com/

Elvis Australia

Sangdatabase, interview database, anmeldelser, biografi, den autralske singel/album hitliste, Presley familien, billeder, artikler og meget mere. Siden bliver næsten dagligt opdateret.

En utrolig mængde viden, præsenteret intuitivt og overskueligt. Designet er måske lidt kedeligt. Elvis Australia blev lanseret i 1996. En af de bedste 'alround' Elvis hjemmesider du kan finde.

***** (5), den sjette stjerne kan den få når de gør noget med designet.

Elvis Australia : Official Elvis Presley Fan Club:    http://www.elvis.com.au/

Elvis day by day

Denne side er, hvad man betegner som en blog, en 'Evis-blog'. Den opdateres dagligt såfremt der er nyheder - og det er der som regel..! Blog arkivet går tilbage til januar 2010. Siden er nydelig og ganske nøgtern. Blogen er nonprofit og målrettet Elvis fans. Siden er inspireret/udspringer af Ernst Jørgensens bog, af samme titel som siden, Elvis Day by day. Blogen hed dog oprindeligt ELV75 (Elvis jubilæet i 2010).

****(4), men det kunne måske lige så godt være 5*. Det er meget vanskeligt at vurdere denne side/blog. Den fungere jo som den skal. Men for ikke desideret Elvis fans er den nok ikke så interessandt. Designet er desuden lidt kedeligt med layoutet, som er vigtigst for sådan en blog fungere fortrindeligt og ser rigtigt godt ud.

Elvis Day By Day:     http://elv75.blogspot.dk/

Elvis and his Music

Dette er ligesome indeværende side, uafhængig. Den har dog et nært samarbejde med den danske Elvis klub, Henrik Knudsen; den engelske (UK) Tood Slaughter og den tyske: The King’s World, Sandra and Peter Beines.

EahM er en usædvanlig flot uafhængig hjemside. Den er ligeledes lavet på 123hjemmesider!  Der er masser af spændende artikler, film anmeldelser. Siden bliver opdateret næsten dagligt! Siden er bestemt et besøg værd! Den ligger nu under mine Favoritter.

Meget af indholdet på siden er skrevet på både engelsk og norsk, hvilket måske kan virke lidt rodet.

4 stjerner herfra **** af seks mulige

ELVIS and his MUSIC:       http://www.elvisandhismusic.com/

En helt fantastisk omfattemde hjemmeside der har som titlen antyder fokus på koncerterne. Samtlige koncerter kan slås op i den omfattende database. 1954-57, 1961 & 1969-77. Du kan finde koncert anm., billeder, jumpsuit index, koncert kort, lyd smagsprøver fra nye udg., Geoffrey Mc Donnell anm., som er et helt kapitel  for sig. Der er fx. en gennemgang af ikke mindre end... 100 vers. af My way!! Live cd analyser, meget tekniske og detaljerede. Helt klart en hjemmeside for Elvis nørder, fx. sådan en som mig 😋

6 stjerner herfra ******😀 af seks mulige. 

40.000.....

40. 000 besøgende, for mig er dette stort! Det er skønt at så mange har klikket en på min hjemmeside og desuden har givet sit besyv med. Så er der noget ved det🙂. Jeg håber, at besøgende, i det kommende år, for alvor vil bidrage med anmeldelser, historier o.lign. omkring Elvis. Det har været spændende at arbejde på siden. Og ikke mindst finde på nye historier. Jeg holde f.eks. meget af at skrive de 'Alternative sang anm.', og 'Hvem er dette?'. Jeg ved godt at min lille hjemmeside blot er som en stribe i en lokalavis - men det giver på en eller anden måde måske også større frihed..!😎

Redaktøren, 2014, Always E!

Seneste kommentarer

19.09 | 17:28

Bo.theking@gmail.com
Vh.Bo

19.09 | 09:33

Det er skrapbøger og postkort. Hvis du sender din mailadresse kan jeg sende dig foto af materialet. Mvh Marianne

17.09 | 07:54

Skriv endelig nærmere. Er der en e-mail?

09.09 | 16:20

Jeg har en masse Elvis ting som jeg godt vil give til nogen - har det nogen interesse ?

Del siden