Ronnie Tutt/RIP

Den amerikanske trommeslager Ronnie Tutt er død. Han blev 83 år gammel, skriver Pitchfork. Musikeren med det borgerlige navn Ronald Ellis Tutt var en efterspurgt trommeslager, både live og i studiet. Med en musikalsk karriere, som strakte sig over seks årtier, var Tutt bedst kendt som trommeslager i Elvis Presleys TCB Band, hvor TCB står for "Taking Care of Business"

Tutt sluttede sig til TCB Band i 1969. Gruppen blev dannet af guitarist James Burton og spillede første gang med "Kongen" til Presleys ikoniske første Las Vegas optræden den 31. juli 1969. Trommeslageren arbejdede med Presley indtil hans død i 1977 og har spillet med TCB Band ad flere omgange i årenes løb.

Presley var dog langt fra den eneste stjerne, som Tutt arbejdede tæt sammen med. Musikeren har blandt andet turneret med Neil Diamond, været medlem af Jerry Garcia Band og spillet trommer på flere af Billy Joels numre, herunder den ikoniske ”Piano Man”. Trommeslageren har endvidere spillet med blandt andre Johnny CashKenny Rogers og Roy Orbinson. 

Jeg og min kærste har oplevet ham ved flere lejligheder, hvor han selv i en høj alder stadig gav den fuld gas ved de mange 'Elvis live on sceen' koncerter.  - Nu kommer han tilbage til Elvis og de mange andre han har trommet for gennem tiderne, men han vil nok helst tromme sammen med Elvis :) 

Delvist GAFFA. 

KBH.Burger gang

Efter 15 særdeles hyggelige år i Ballerup, hvor folk mødtes for at tale Elvis, hygge, opleve spændende gæster, festlige auktioner, konkurrencer, julefrokoster, købe masser af spændende Elvis vare mv., har Corona desværre sat sine spor på fremmødet. Således, derfor har lille gruppe oprettet et alternativt mødested på burgerrestaurant `Moez meat & burger`. Her kan man hygge sig lidt nogen timer med andre Elvis interesserde, bekendte og købe sig en god burger og måske købe/bytte nogen Elvis vare. Det er IKKE et krav, at du køber noget på Moez - men de vil sikkert sætte pris på det. Arrangementet fungere lidt afsides i forhold til de andre gæster, så det opleves lidt mere privat/intimt. Der vil desværre ikke længere være noget salg fra Randers. Helge Elvis Schubert er primusmotor for projektet, KBH.Burger gang. 

Endelig skal det siges, at møderne IKKE skal ses som en konkurrent til møderne i Ballerup, men som et alternativ. Vi håber, at rigtig mange vil støtte op herom og på sigt kan vi måske leje lokaler igen eller gøre det privat, som Kate Jørgensen i 80`erne, (Elvis The King og Rock). 

Næste gang der er `Elvis burger traf` er mandag d. 6/9, kl.18. Derefter vil det fremadrettet blive den første lørdag i måneden, kl.12. 
Moez ligger i Valby 2500, Gammel Jernbanevej 1, tæt på Valby st. 

Frisør Elvis

Af Bo S. Hansen/ElvisAnmelderen

En duft af bryllcream. Hvor er kvinderne? Herre salonen, et af mændenes sidste bastioner. Ganske lille intim salon. Med klassiske solonstole fra 40'erne! Musikken danner et roligt hillbilly/country baggrunds tapet, medens Elvis smiller og kigger på mig ekstremt blå øjne. Herrerne lytter stille, ingen siger noget. Der er som om tiden er gået i stå. Kun saksene taler deres tydelige sprog. Trimmeren får fuld skrue på Highway 66. Medens Johnny Cash kigger meget alvorligt på os. Jeg kan høre: 'When the man comes around'/Cash. Der er gået en ca. time, nu skal jeg i stolen hos den kyndige høje stille frisør. Ruderne dugger gevaldigt, ingen kan se os. 

Frisør Elvis, kan bestemt anbefales. Lokal frisør solon som du kan finde i Hvidovre. Frisøren giver sig god tid selvom han primært bruger trimmeren som redskab. Men, hvis du skal have det langt er det nok ikke her du skal komme, desuden skal du have rigtig god tid/være tålmodig. Der er nemlig ikke mulighed for tidsbestilling. Priserne er meget fornuftige. Det er en oplevelse, det er som om at være i en tidslomme. En stille oase for herre. 

5 sakse af seks mulige

/Maj-18. 

Opdatering: Elvis has left the hairdresser, i 2020 skiftede salonen ejer og stil. Nu hedder den Salon Star og er nok mere målrettet de unge.  

Min kærste & Elvis ‼️

Da jeg så dette billede, slog det mig at vi alle - efter sigende har en såkaldt 'look alike' derude...

Denne smilende unge dame, kunne være min kærestes søster, hvem ved måske er det en halvsøster.Der var noget om en rundtur i staterne i 1974, hvem ved, hvem ved svaret blæser i vinden 🙉  🙈  🙊. Hvis dette virkeligt har noget på sig, så er den ukendte kvinde nu omk. 60 år. 

Dette er spændende, vil nu dykke ned i arkiverne og se om jeg kan finde noget.. Men dette billede kan teoretisk jo også være taget i vores tid, med et 70''er setup, med to look alikes. 

/Bo, 2016 

Om ganske få år for vi atter mulighed for at opleve Elvis 'live igen' dog kun som et hologram. Som nu er nået et så højt teknisk niveau, at det er muligt at gøre det utroligt seværdigt(?) levende og bliver nok noget af det nærmeste vi kommer til møde/opleve Elvis live igen. Allerede for syv år siden, 2008, kunne vi opleve Elvis optræde i en duet sammen med Celine Dion. Med sangen If I can dream. Det blev et stort video/youTube hit og bestemt ikke uden grund. Det var og er stadigvæk helt utroligt at se Elvis 'live' optræde sammen med Dion ved American Idol! Det virker bare så levende. Nu er der gået alle de år, og teknologien har jo udviklet sig, så det bliver meget spændende at se, hvad de virtuelle troldmænd har til os om nogle år.... Men lad os indtil videre genseden berømte duet mellem Elvis & Celine Dion, If I can dream:

Kreativ video

Der er en kreative folk, som i ny og næ, uploader nye spændende 'ElvisVideoer'. En slags nyfortolkning af Elvis musik og billed. Det er højst sandsynligt noget der deler vandene, men jeg betragter ikke mig selv som museums kustode. Så slip tøjlerne løs og lad kreativiteten blomstre. Det er jo dejligt at de nye generationer stadigvæk gider at beskæftige sig med Elvis Presley!

Her er nogle eksempler på, hvordan det kan gribes an:

https://www.youtube.com/watch?v=mnBkpmNCj0s (Polk Salad Annie)

https://www.youtube.com/watch?v=38CJelmrW-M  (Promised Land)

https://www.youtube.com/watch?v=rilrRctLZ34  (Bossa nova baby)

 

Radio for FANS

Der findes tusindevis af radiokanaler, som enten ligger fast på bredbåndet (FM), eller kan streames (Internettet). Når jeg skriver Internettet mener jeg Internetradio/Netradio eller Webradio som det også kaldes. Desuden nedlægges FM fra 2019 til DAB/DAB+.

Rigtig mange af disse Netradio kanaler er mårettet en meget specifik målgruppe. Fx. på genre, årgang, periode, sanger, gruppe mv. . Hvilket i princippet er godtnok, man skal bare vide at man også vælger en masse fra!

De fleste af disse kanaler har efter min mening ikke særligt meget med traditionel radio at gøre. Det drejer sig ofte om 'jukebox-radio'-kanaler, som ikke nok med det, kører de også i sløjfer. Dvs. at den samme playliste bliver spillet igen og igen...gentaget ca. hver tredie time!

Sådan er det også med rigtig mange Elvis-kanaler, nogle er dog være end andre...

  • Always Elvis Radio  (Danmark, EPFC, Randers) http://netradio.radioalfa.dk/elvis
  • Elvis' Tupelo ' Radio (USA, Tupelo,
  • Elvis Presley Radio (?)
  • The EP Express Radio Station (USA,
  • TCB The Elvis Music Station
  • Elvis and Company 
  • Elvis presley 24/7 Webradio 
  • Elvis on Radio

Always Elvis Radio, er den første radio station i Danmark som udelukkende sender Elvis musik. Den blev lanceret d. 8 januar 2013 ifb. med Elvis' fødselsdag. Stationen kom til verden via et samarbejde med Elvis Unlimted/Knudsen, den danske Elvis fanklub. Radiostationen er blandt andet drevet af programchef Poul Foged som også er ansvarlig for Radio Alfa. Statioen er primært en jukebox, som dog er krydret med små finurlige jingles, fra bl.a. de musikkere som omgav Elvis. "You are listning to Always Elvis Radio, this is..". Jeg har endnu ikke oplevet nogen indslag/værter. Men hvis du vil have Elvis nonstop, fra Danmark, er det Always Elvis Radio, du skal lytte til. 

Alle radio har selvfølgelig ikke råd til en 'Jørgen De Mylius' vært, men jeg mener godt at de kan gøre dem langt mere lyttervenlige og spændende, med bare en lille indsats. Jeg er sikker på, at der sidder rigtige mange dygtige armatør radioværter derude, som kunne gøre det rigtigt godt. De skal blot have chancen. De skal selvfølgelig have en hvis viden og interesse om emnet, men det er ildhuen der skal drive værket. 🤪😎😋😀

Så vil vi andre derude sidde og lytte med interesseret. Jeg har selv engang arbejdet på en lokalradio station i København. Det var særdeles spændende. Jeg arbejdede bl.a. med voxpop, redigering - dengang en stor spolebåndoptager - djingles, dj, radiovært mv. . En spændende, lærerig og sjov tid.

 

 

Knudsen & Foged

Always Elvis Radio logo

Foged & Knudsen

Seneste kommentarer

19.09 | 17:28

Bo.theking@gmail.com
Vh.Bo

19.09 | 09:33

Det er skrapbøger og postkort. Hvis du sender din mailadresse kan jeg sende dig foto af materialet. Mvh Marianne

17.09 | 07:54

Skriv endelig nærmere. Er der en e-mail?

09.09 | 16:20

Jeg har en masse Elvis ting som jeg godt vil give til nogen - har det nogen interesse ?

Del siden